Ballina | ABGJ

Agjencia për Barazi Gjinore dhe Agjencia e Statistikave marrin pjesë në takimin e gjashtë në vendet e IPA-s të Ballkanit Perëndimorë

Përfaqësues të Agjencisë për Barazi Gjinore dhe përfaqësues të Agjencisë së Statistikave të Republikës së Kosovës  me datën 1-2 qershor 2017 ishin të ftuar nga Institutin Evropian për Barazi Gjinore(EIGE) Vilnius-Lituani,në takimin e gjashtëfishtë të Zyrtarëve nga …

Lexo më shumë

ABGJ në bashkëpunim me Institutin Evropian për Barazi Gjinore organzoi puntorinë dyditore për Agjencin e Statistikave të Kosovë

ABGJ në bashkëpunim me institutin IEBGJ per Barazi Gjinore organzoi puntorinë dyditore për Agjencionin e Statistikave,lidhur me  incimin e kalkulimit të indeksit të Barazise Gjinore të Kosovës. Kjo inciative është vazhdimësi e bashkëpunimit ndërinstutucional në mese  ABGJ-IEBGJ  të fillua…

Lexo më shumë

ABGJ në bashkëpunim me Institutin IEBGJ për Barazi Gjinore organzoi puntorinë dyditore për Agjencionin e Statistikave

ABGJ në bashkëpunim me institutin IEBGJ per Barazi Gjinore organzoi puntorinë dyditore për Agjencionin e Statistikave,lidhur me  incimin e kalkulimit të indeksit të Barazise Gjinore t ë Kosovës. Kjo inciative është vazhdimësi e bashkëpunimit ndërinstutucional në mese  ABGJ-IEBGJ  të …

Lexo më shumë

Lajmet e Fundit


Përfaqësues të Institucioneve të R. Kosovës të kryesuar nga ABGJ kanë qëndruar për vizitë pune në Stokholm, Suedi

24 August 2018

Është lansuar, fillimi I procesit te aplikimit per njohje dhe verifikimin e statusit te personave te mbijetuar nga dhuna seksuale gjatë luftës, proces ky që do të fillojë së zbatuari nga data 5 shkurt e kë…

Lexo më shumë

ABGJ në bashkëpunim Koordinatorin Nacional Kundër Dhunës në Familje Naim Qelaj ka zhvilluar disa vizita në Gjykata dhe Prokurori Themelore në q…

24 August 2018

Gjatë takimit me krerët e këtyre institucioneve u theksua nevoja e bashkëpunimit dhe përkushtimi i të gjithë akterëve relevant në koordinimin e aktiviteteve me qëllim të reali…

Lexo më shumë

U mbajt Konferenca “Drejtësia për të mbijetuarat e dhunës seksuale të ndërlidhur me konflikt sfidat dhe rruga përpara” e organizuar nga org…

24 August 2018

U mbajt konferenca me teme “Drejtësia për të mbijetuarat e dhunës seksuale të ndërlidhur me konflikt sfidat dhe rruga përpara” e iniciuar nga organizata jo qeveritare “UN Women. Këtë kon…

Lexo më shumë

Publikimet


Video


Evente


Top